Δελτίο Τύπου 08/04/2014

Πρωτοβουλία κατοίκων Πειραιά για τις παραλίες, Φρεαττύδα & Βοτσαλάκια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, 08/04/14 – ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Κου Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ.

Οι κάτοικοι του Πειραιά που συμμετέχουμε ενεργά στην Πρωτοβουλία για τις παραλίες Φρεαττύδα και Βοτσαλάκια είμαστε φανερά αντίθετοι στη νέα υποψηφιότητα του Κου Βασίλη Μιχαλολιάκου ως Δημάρχου για την πόλη μας.

Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε τις θέσεις μας και τις επιθυμίες μας για τις παραλίες δεν μας αφήνει περιθώρια για δεύτερες σκέψεις.

Ο αυταρχισμός του Κου Μιχαλολιάκου, ή έλλειψη δημοκρατικού πολιτισμού, στην διαμόρφωση και στην λήψη των αποφάσεων, η συκοφάντηση, η εξύβριση, η ειρωνεία καθώς και η παράβλεψη των υπογραφών 5000 πειραιωτών ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των παραλιών, αποτελούν για εμάς στοιχεία, τα οποία καθιστούν τον Κο Β. Μιχαλολιάκο ακατάλληλο για την θέση του Δημάρχου. Ο Κος Μιχαλολιάκος με την παραχώρηση των 2 παραλιών σε έναν ιδιώτη επέλεξε να αγνοήσει την βούληση των 5000 κατοίκων που συνυπέγραψαν το κείμενό μας και όσων δήλωσαν με την παρουσία τους φανερά στις δράσεις μας την αντίθεση τους στο ξεπούλημα των παραλιών. Επιπροσθέτως αγνόησε και όλες τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις, που εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο ξεπούλημα και οι οποίες εκπροσωπούν στο σύνολό τους την πλειοψηφία του πειραϊκού λαού. Αντ’ αυτού προτίμησε να εξυπηρετήσει και να νομιμοποιήσει έναν επιχειρηματία, παραχωρώντας του επιπλέον μεγάλο μέρος των παραλιών. Έναν επιχειρηματία τον οποίο ο ίδιος είχε κατηγορήσει ως κακοπληρωτή και καταπατητή δημόσιας γης και ο οποίος θα έπρεπε να φύγει σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του Κου Β. Μιχαλολιάκου στο Δημοτικό Συμβούλιο της 30/01/12.

Τις επόμενες μέρες θα υπενθυμίσουμε στους συμπολίτες μας όλα τα γεγονότα, που κατά τη γνώμη μας καθιστούν ακατάλληλο τον Κο Β. Μιχαλολιάκο για Δήμαρχο, ούτως ώστε στις επόμενες εκλογές να μην ενισχύσουμε με την πολύτιμη ψήφο μας έναν άνθρωπο που αγνοεί και υποτιμάει με τις πράξεις του τους πολίτες του Πειραιά.

Μείνετε συντονισμένοι στο Blog μας και στη σελίδα μας στο Facebook.  Γιατί Δημοκρατία σημαίνει συμμετοχή, συνδιαμόρφωση και έλεγχος. Στις Δημοκρατίες οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι εκπροσωπούν τις κοινωνίες, όχι τα συμφέροντα και τους επιχειρηματίες.

Οι παραλίες μας ανήκουν.  Ζητάμε ο Δήμος να αναλάβει την καθαριότητα και την προστασία τους καθότι πληρώνουμε ΑΚΡΙΒΑ γι΄ αυτό, να τις δεντροφυτέψει και να διασφαλίσει τον δημόσιο και κοινόχρηστο χαρακτήρα τους.

Πρωτοβουλία κατοίκων Πειραιά για τις παραλίες, Φρεαττύδα & Βοτσαλάκια

Facebook: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΦΡΕΑΤΤΥΔΑΣ ΚΑΙ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ

Blog: www.freevotsalakiafreatida.wordpress.com

 

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s