Παράνομες εργασίες στα Βοτσαλάκια & παρέμβαση της αστυνομίας…

Την Τετάρτη 12/09/12 ο ιδιοκτήτης του πρώην Scuba και νυν Bora Bora επιχείρησε να στήσει μόνιμη κατασκευή επί της παραλίας Βοτσαλάκια, ώστε να διαμορφώσει τον χώρο για λειτουργία του καταστήματός του και κατά την περίοδο του χειμώνα. Παρά το γεγονός ότι το εν λόγο κατάστημα δεν έχει άδεια λειτουργίας και λειτουργεί παράνομα, παρά το γεγονός ότι υπάρχει απόφαση διοικητικής αποβολής (κατεδάφισης) του από το 2005, παρά το γεγονός ότι η Περιφέρεια έχει διατάξει με απόφασή της την ακύρωση της παραχώρησης των παραλιών Βοτσαλάκια και Φρεαττύδα από την Δημοτική Αρχή προς τον ιδιοκτήτη του Scuba – Bora Bora, o επιχειρηματίας προχώρησε με την κάλυψη της Δημοτικής Αρχής, η οποία δεν έχει σφραγίσει ακόμα το παράνομο κατάστημα, στις εργασίες που παρακολουθείτε. Οι κάτοικοι της περιοχής και μέλη της Πρωτοβουλίας Κατοίκων για τις παραλίες του Πειραιά εμποδίσαμε την ολοκλήρωση των εργασιών και η αστυνομία προχώρησε σε σύλληψη του υπευθύνου βάρδιας του καταστήματος. Δηλώνουμε στους παράνομους καταπατητές της δημόσιας γης και στην εκλεγμένη Δημοτική Αρχή που ενεργεί αντίθετα προς την βούληση των πολιτών, την οποία είναι υποχρεωμένη με βάση το Σύνταγμα και το Δημοκρατικό Πολίτευμα να εκπροσωπεί, πως θα μας βρίσκουν καθημερινά απέναντί τους τόσο στον δρόμο όσο και στα δικαστήρια μέχρι την τελική δικαίωση μας.

Πρωτοβουλία Κατοίκων Πειραιά για τις Παραλίες Φρεαττύδα και Βοτσαλάκια.

http://www.youtube.com/watch?v=XkIuqr_ubuk&feature=player_embedded

Στο βίντεο εκ παραδρομής ακούγεται πως το συγκεκριμένο κατάστημα έχει άδεια για καντίνα. Διορθώνουμε και τονίζουμε πως δεν έχει καμία άδεια και η άδεια που του είχε εκδοθεί κάποτε στο μακρινό παρελθόν και δεν  έχει ανανεωθεί, ήταν άδεια για καντίνα με 9 σκαμπό και όχι άδεια κατάληψης της παραλίας με τραπεζοκαθίσματα ομπρέλες και ξαπλώστρες, όπως συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια αλλά και σήμερα!!!!!

Το βίντεο είναι αλλοιωμένο όχι επειδή φοβόμαστε κάτι αλλά γιατί είναι δικαίωμα του καθενός να μην φαίνεται το πρόσωπό του χωρίς την προηγούμενη έγκρισή του. Σε κάθε περίπτωση το αρχικό βίντεο υπάρχει όταν θα ζητηθεί από την δικαιοσύνη.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s